Over TWOPINE classics

Over

Classics met een bijzonder verhaal

TwoPine Classics is ontstaan uit de passie voor auto’s en dan vooral voor de modellen die een duidelijke stempel op de autogeschiedenis hebben achtergelaten. Auto’s waarvan wij vroeger de posters boven ons bed hadden hangen of waarmee we met onze ouders richting het zuiden van Europa afreisden voor een zomervakantie. Dat deze auto’s steeds moeilijker te vinden zijn is geen nieuws en daarom zijn wij dan ook trots op ons aanbod. Ook kenmerkt onze collectie zich door auto’s met een aantoonbare geschiedenis. Waar komen de auto’s vandaan, wie waren de vorige eigenaars en wat is de (onderhouds)historie van de auto? Belangrijke informatie waardoor wij de kwaliteit van de auto’s kunnen garanderen maar ook omdat de verhalen uit het verleden de auto’s juist die extra charme geven. TwoPine Classics, classics met een bijzonder verhaal.

Diensten

Invoer & keuring

TWOPINE classics haalt veel van de auto’s uit het buitenland en wij beschikken over het juiste netwerk voor invoer, keuring en kenteken-registratie. Alle auto’s (tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven) worden door ons op Nederlands kenteken geleverd.

Onderhoud & reparatie

Voor zowel het technisch gereedmaken van onze auto’s als onderhoud en reparaties maken wij gebruik van een select aantal specialisten binnen ons netwerk die ruime ervaring hebben met classics waarbij, indien gewenst, TWOPINE classics altijd uw aanspreekpunt blijft.

Transport

Indien gewenst kunnen wij het vervoer verzorgen naar naar een door u gewenste locatie zowel in binnen- als buitenland.

Zoekopdracht

Bent u op zoek naar een specifieke auto of heeft u behoefte aan begeleiding bij een aankooptraject? Laat het ons weten en wij helpen u graag verder.