Triumph Spitfire

Verkocht
Merk
Triump
Type
Spitfire 1500 TC
Motor
1.5 liter 4-cilinder
Transmissie
Handgeschakeld
Kleur
Brooklands Green
Bouwjaar
1979
Kilometerstand
70000
Brandstof
Benzine
Over

De leukste ‘Value for money’-classic die te koop is.

De Triumph Spitfire, een begrip op zich en misschien wel de beste ‘value for money’-classic die te koop is. Een echte rijders-auto die je de beleving geeft van een open Engelse classic en zeker dit exemplaar welke door de dubbele sportuitlaat een heerlijke roffel produceert die nooit gaat vervelen.

Een Spitfire met aantoonbare geschiedenis

Deze Spitfire is in 1996 vanuit de USA naar Nederland geëxporteerd en door Triumph-specialist Kees Reehorst gerestaureerd. Na de restauratie is de auto korte tijd in bezit geweest van de magazijnmeester van Kees Reehorst welke de auto, door privé-omstandigheden, na 2 jaar, weer heeft moeten verkopen aan de persoon van wie wij de auto hebben verkregen. Deze eigenaar gebruikte de Spitfire sporadisch; enkel in de zomermaanden en dan voornamelijk als vervoer voor zijn vrouw die er mee naar de tennisbaan reed. In de koude herfst- en wintermaanden werd de Spitfire altijd binnen gestald.

Diversen
  • Er is een nieuwe softtop gemonteerd, tevens leveren we een originele harddtop bij
  • De Spitfire is voorzien van een uitlaatsysteem met een dubbel eindstuk
  • Er is een elektrische benzinepomp gemonteerd
  • De chrome bumpers alsmede enkele lakplekken verdienen op termijn wat aandacht
Conclusie

Een eerlijke en ‘echte’ Spitfire met aantoonbare geschiedenis en een garantie voor nog vele jaren rijplezier. Leuker wordt het niet voor dit budget!