Alfa Romeo Spider 2.0L Serie 4

Verkocht
Merk
Alfa Romeo
Type
Spider 2.0L Serie 4
Motor
2.0L 4-cilinder
Transmissie
Handgeschakeld
Kleur
Nero
Bouwjaar
1990
Kilometerstand
106.000
Brandstof
Benzine
Over

Een tijdloos ontwerp en waardevaste investering

Misschien wel het meest bekende ontwerp van Pininfarina, de Spider van Alfa Romeo. Eerst de Duetto, vervolgens de Coda Tronca daarna de Aerodinamica en tenslotte de Spider serie 4 die van 1990 tot 1993 geproduceerd is.

Een Spider voor nog vele jaren puur rijplezier

Deze Spider serie 4 is in december 1990 nieuw geleverd in Zuid-Duitsland in misschien wel de mooiste kleurcombinatie: zwart/zwart/beige. Wij hebben de auto onlangs gevonden bij een Alfa Romeo-specialist nabij Frankfurt die de auto voor eigen gebruik en alleen in de zomer gebruikte. De Alfa-specialist op leeftijd (die in zijn carrière honderden nieuwe en klassieke Alfa’s heeft geleverd) heeft de Spider altijd uitstekend onderhouden wat dit exemplaar perfect geschikt maakt om nog vele kilometers te maken en nog jaren van te genieten.

Eerste laklaag

Wat deze Spider naar onze mening ook aantrekkelijk maakt is dat de auto volledig origineel is en voorzien is van de eerste lak die nog niets van zijn glans heeft verloren. Ook de softtop is in goede conditie. De auto is voorzien van 5 nieuwe Pirelli's en wordt uiteraard geleverd met Nederlands kenteken en een apk die geldig is tot 4-2019. Ook het onderhoudsboekje wordt natuurlijk meegeleverd.

Conclusie

Een tijdloos ontwerp en daarom door velen geliefd wat zichtbaar is in de waardeontwikkeling van de Serie 4. Een waardevaste investering dus maar wel eentje waar ondertussen optimaal van genoten kan worden.