Volkswagen Golf II 1.6 Automaat

Verkocht
Merk
Volkswagen
Type
Golf II
Motor
1.6 4-cil (55Kw)
Transmissie
Automaat
Kleur
Beige
Bouwjaar
1984
Kilometerstand
82.000
Brandstof
Benzine
Over

Een icoon uit de autogeschiedenis in topconditie

“van een oud vrouwtje geweest" wordt nogal eens verkeerd gebruikt in de autobranche maar op deze schitterende Golf II uit 1984 is de term wel degelijk van toepassing. In de afgelopen 33 jaar heeft deze schitterende Golf slechts twee eigenaren gehad waarvan de eerste ook echt een ‘oud vrouwtje’ was.

Nieuw geleverd door Kamsteeg

De eerste eigenaar, zoals gezegd een oudere dame uit Oegstgeest, heeft de Golf nieuw in 1984 bij Kamsteeg aangeschaft en tot 2013 in haar bezit gehad. De tweede eigenaar, die de auto bij een tellerstand van 62.000 km kocht, gebruikte de Golf enkel in de zomermaanden en stalde de auto in de herfst en winter in een loods. Het resultaat? Een zeer mooie en echte Golf automaat met slechts 82.000 echte kilometers op de teller.

Inclusief winter- & zomerbanden

De Golf wordt geleverd met een set winter en zomerbanden. Op de foto’s zijn de velgen te zien waar de zomerbanden op gemonteerd zijn, de set winterbanden (inclusief originele velgen) leveren we los bij.

Conclusie

Een van meest populaire en iconische auto’s uit de jaren 80 waarvan een goed exemplaar tegenwoordig bijna niet meer te vinden is. En dat wij hier een exemplaar aanbieden met maar 82.000 km en slechts 2 eigenaren maakt het plaatje helemaal af